Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    Sziasztok.
    Képzeljétek, ma a telefonom azt kezdte el csinálni, hogy fals közelségérzékelő jelet küld, tehát hiváskor azonnal sötét lesz a kijelző, ha pedig mondjuk zárt képernyőről szeretnék kamerát indítani, és be van kapcsolva a véletlen érintés védelem, akkor jelez, mintha a zsebemben lenne a telefon. A kijelző nem törött és teljesen tiszta. Próbáltam utána keresni neten, de néhány eredménytelen próbálkozáson kívül redditen semmi érdemlegeset nem találtam a témában. Mit gondoltok, mi okozhatja? Találkozott már valaki ezzel a problémával?

    Korábban egyébként már csinált olyat néha, hogy automata fényerő beállításon erős napfényben levette a fényerőt, konkrétan semmit nem lehetett látni a kijelzőn, el kellett bújni árnyékba és kikapcsolni az automata fényerőt.

    Update: Egyelőre egy force restart megoldotta (a többszöri sima újraindítás viszont nem), kiváncsi vagyok, hogy mikor jön elő megint a hiba.

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák