Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz polar-x #8039 üzenetére

    Szia,
    Én használtan vettem egy 256/8-as verziót és Májusig biztosítás van rá törés és lopásra (mert akkor jár le az egy év a vásárlástól), illetve 2021 Májusig a gyári Huawei garancia amit a készülékben is le tudok csekkolni a HiCare résznél, de ezen a weboldalon is IMEI alapján lekérdezhető. Ne tudd meg, hogy mennyit vadásztam, mert hiába a jó ár, számla nélkül sehonnan nem akartam elhozni, mert ha részletre vették és nem fizetik, akkor jön a tiltás...
    Aurora Bluet akartam, de végül rátaláltam egy független, Media Markt-ban vásároltra ami ki lett kp-ra fizetve (egy Huawei Watch GT-vel párban) és jobbnak láttam inkább ezt mint a telekomos Aurora Blue-t ami ugyanúgy számlás volt, de hitelre ami egy fokkal biztonságosabb, mert a pénzt már a Telekom megkapta és ha nem fizetés van, akkor a bank a tulajt veszi elő, nem pedig a Telekomot.
    Egy a lényeg, hogy legyen róla számla és arra törekedj, hogy ne szolgáltatósat vegyél semmiképp, mert a tiltást el tudod kerülni. Ugye alapból függetlenek 2017 vagy 2018 óta amióta jött a jogszabály, tehát ilyen téren nincs aggály a dual sim-et illetően.
    Vásárolhatsz gsm boltból is, csak ott picit drágább, de sokan vállalnak letiltás elleni garanciát, tehát az is egy opció.

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák