Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz zzola #1183 üzenetére

    Sajnos alacsony a GPS mintavételi frekvencia és így kiegyenesíti és levágja a két pont közötti távolságokat, ami így 10k alatt már 200-300 métert is jelenthet. Strava nem tud kalkulálni olyan adatokkal, amikkel az óra futás közben igen (giroszkóp, accelerometer).
    Sokat futok és több 100km megfigyelés alapján az óra elég pontosan számol. A megtett távban nagyon alacsony a hiba akkor is, ha a GPS alapján rajzolt út alapján utólag látszik is eltérés.
    Pont pár napja teszteltem egy telefon + polar H10 mellkaspánt + strava appon indított futást és közben órán indított futást, 12k terepfutás alatt 10 méterre pontosan ugyanazt az eredményt adta mindkettő.
    Aztán amint a huawei health feszinkronizálta megint ugyanazt a futást, már 140 méterrel kevesebb lett a megtett táv.
    Egyébként a HR AVG 3 ütéssel tért el (az óra mért magasabbat), ami végeredményt tekintve nem tűnik rossznak, de az óra sokkal lassabban tudta lekövetni a hirtelen változásokat és volt egy perc amikor beakadt és teljesen fals adatot adott. Érik a visszaváltás Garminra, szeretem az órát, de a huawei szoftveres ökoszisztéma egy nagy nulla, és sehova nem fejlődik.

    [ Szerkesztve ]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák