Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hashpoque

    tag

    válasz sirály69 #57 üzenetére

    Igen hasonló problémám van vele.
    Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
    Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
    A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
    Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
    Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyén noname kínai órákkal is hozza a hibát.

    Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.

    Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.

    A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
    Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.

    Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.

Új hozzászólás Aktív témák