Új hozzászólás Aktív témák

  • Belba

    őstag

    Én már évek óta tapasztalom, hogy a Fórumok hemzsegnek az olyan termékeket és szolgáltatásokat dicsérő beírásoktól, amiket a forgalmazók és alkalmazottaik "gyártanak"...
    Nem hiszem, hogy ezért külön pénzt kapnának, de nem mindegy nekik, ha a forgalmuk fellendül az ilyen beírások nyomán.

    Olyannal is gyakran találkozom, hogy a konkurens forgalmazók termékeit ócsárolják kitalált indokokkal, ezzel is lehet néhány Vevőt szerezni, de legalább a másik üzletét rontani.

    Őszintén szólva, én nem is adok az ilyen fórumokon beírt véleményekre, mert csak félrevezetésre jók!

    Sok termékforgalmazó (tisztelet a kivételnek) attól sem riad vissza, hogy megfenyegesse a termékükre rosszat beírókat : személyes tanúja voltam 2 esetben is, hogy az egyik topicunkban egy felhasználó összegyűjtötte azokat a nemzetközi hivatalos véleményeket, amiben egyenesen veszélyesnek és károsnak minősítettek egy terméket, amit egy hazai forgalmazó Mo-on nagy reklámokkal és horribilis áron árusított...
    Ez a felhasználó megosztotta velünk a gyűjtését, figyelmeztetendő, hogy vigyázzunk mi is, legyünk óvatosak ezzel a termékkel, olvassuk el, miket írtak róla külföldi orvosok.
    A beírás megjelenése után 10 percre (jé, de érdekes, hogy pont ott olvasgatott?) őrjöngve megjelent a Magyar Forgalmazó és hazugságnak, rágalomnak minősítette a belinkelt cikkeket, majd privát levélben megzsarolta és megfenyegette a beírót bírósággal, perekkel, feljelentésekkel!
    A Magyar Forgalmazó hasonló erőszakos stílusban megfenyegette a Fórum kezelőit is, hogy töröljék a beírást és töröljék az egész topicunkat : a Fórum kezelői betojtak a bíróság hallatára és törölték az egész topicot! (Pedig a beírás igaz volt.)
    Ez az eset 4 éve történt...
    Ez a Magyar Forgalmazó évekig árulta ezt a terméket (mindig talált rá módot, hogy az elégedetlen vásárlók száját befogja és sehol ne jelenhessen meg negatív valós vélemény a termékükről)...
    Mit ad Isten : tavaly az OETI mégis rájött, hogy ez a termék káros is lehet az egészségre, amire hirdetik, arra meg hatástalan és a Magyar Forgalmazónak nincs engedélye a forgalmazására. (De mire eddig eljutottunk, addigra ez a cucc már a patikákban is kapható lett!!!)

    Hatalmas pénzekről van szó, egyesek ezért mindenre képesek... :U

    [ Szerkesztve ]

    < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Új hozzászólás Aktív témák