Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pmikloska

    aktív tag

    válasz dabadab #67 üzenetére

    Igen. Ebből áll egy könyv. Az étel is sok alapanyagból áll, amit önmagában nem értékelsz, nem is biztos, hogy megennéd; amikor kész, mégis szereted.
    Nem vagyok könyvmoly, nem vagyok könyvtáros, könyvkereskedő, nyomdász... aki érti, érti, aki nem akarja, az úgysem fogja megérteni, mit jelent, amit írtam. Most olyasmikről, hogy a könyveknek van illata, tapintása, sőt hangja, már nem írnék, az eléggé szentimentális lenne...
    Ha majd lesz nekem tetsző, én is veszek e-reader-t, nem vagyok ellene.
    Megírom akkor még egyszer, az EGYÉNI igényemet, remélem, akad más is, aki hasonló véleményen van: legyen kicsit még nagyobb méretű a kijelző, én azt szeretném hogy olyan legyen, mint amilyen egy könyv, csak a megjelenítése nem egy lapon, hanem egy e-papíron történik, és ha egymás mellé teszem a kettőt, akkor azonos átlagméreten (lemértem erre egy számomra átlagos könyvnek számító méretet: 14x20 cm - Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember) azonos betűmérettel ugyanazt az oldalt láthassam.
    Lehet akármilyen nagy felbontású egy kijelző, ha a méreténél fogva kicsi, a képpontok olyan kicsik, hogy az olvasása egy idő után fárasztó a szemnek, tehát nem a készüléknek kell nagyobbnak lennie, az tényleg jó méret, csak legyen nagyobb rajta a kijelző, nem a csicsás funkciógombokkal kell kitölteni a helyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák