Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz Jim Tonic #4 üzenetére

    De lehet implementálni, a VESA csak a követelmények teljesítését kéri és működni is fog. De ahhoz, hogy az AMD FreeSync plecsni felkerülhessen, annak az a követelménye, hogy bevizsgálja az AMD. Azért vizsgáltatja be mindenki, mert a piac AMD FreeSync néven ismeri az Adaptive Sync technológiát, így enélkül kevesebben vennék meg (ugye nem mindenki IT pro). A bevizsgálás költsége amúgy nem magas, azt hiszem egyszeri költség (pár ezer vagy összesen tízezer körüli usd) egy adott típusra, ami nem darabszámra megy, így megéri bevizsgáltatni és rányomni a plecsni, hiszen elenyésző az egy példányra jutó összeg. Az más kérdés, hogy a gyártó miképp ítéli meg a FreeSync-et, és extra címszó alatt megnyomja az árát, hiszen megteheti.

    Egyébként erről volt szó már, amikor felmerült, hogy az NVIDIA is leállna a modulos rendszerrel és az adaptive sync-et használnák, ami mehetne náluk G-Sync alatt, aminek bevizsgálásáért az AMD-hez hasonlóan ugyanúgy kérhetnének pénzt (igaz az nem $USD/stück mint jelenleg a G-Sync esetében...amiben a modul is benne van persze).

    A majom majd akkor ugrik a vízbe, ha az Intel is "lávolja" az Adaptive Sync technológiát :DDD Akkor kinek a logója kerül rá?:)

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák