Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    válasz Jack Hunter #6 üzenetére

    Az ugrások mértékét, majd gazdaságilag is gondolod végig. Ha nem épp hatalmas infláció lenne, akkor ugye amit tavaly vettél, azt használtan olcsóbban tudnád eladni. Használtat is.
    Arra gondolok, hogy
    30e hangfalat lecseréled 45e hangfalra, azt jövőre eladod 40eért és veszel egy 60e hangfalat. Összes fejlesztési költség: 15+20=35e
    30e hangfalat lecseréled egy 60e hangfalra bekerülési ktg: 30e

    Jó az egész erősen függ attól, hogy a beszerzési árhoz képest többért vagy kevesebbért adod el, de idődet mindenképp rabolja, ráadásul, ha drágán adod, akkor még inkább, ha meg már megvan az utód, akkor vigye már el valaki elv érvényesül. Szóval gondold végig majd a lépcsőfokokat. Én a Heco Argon 50-el elégedett vagyok, 16-ban került 110e-be. Ha váltanék, akkor egyrészt mert nőttek az árak min 50%-ért kapnék ugyanilyen hanzgást, szóval legalább 2x ennyit kellene ráköltenem, de ahogy írod előbb-utóbb bejön az, hogy milyen a fülünk, mi a szoba akusztikai lehetősége, mennyire lehet a hangfalat mozgatni. Bármennyire is szeretem a jó zenét, 1 szobás lakásban a hangfalnak fix helye van. Egyszerűen máshová nem tudnám rakni. Jó át lehetne rendezni a szobát, de azzal meg helyet és praktikusságot vesztenék, amit meg nem engedhetek meg. Mivel viszont tudom, hogy akusztikával többet nyernék, a hangfalat addig nem is akarom lecserélni, míg olcsóbban (akusztika) nem érem el a jó hangzást.

Új hozzászólás Aktív témák