Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz .LnB #15 üzenetére

    Kicsit több mint egy éve lett egy Samsung okostv a nappali médiacenter a lakásban, Youtube meg minden ment róla, DAC-on kersztül erősítőt hajt meg.

    Akkoriban nem igen voltak reklámok, ment a zene róla miközben tettem vettem, de az mostanra eljutott oda, hogy már állandóan reklámok jöttek, egy 40 perces koncert felvételt sem engedett egyben lejátszani, én meg a kádban ülve hallgattam a 2 perces reklám blokkot olyan vackokról, amiket úgy sem fogok megvenni soha... Meg mikor a pár perces felvételt megszakított két reklámblokkal, ehh.
    Aztán elkezdtek jönni a tulajdonképpen közpénzből fizetett politikai hirdetések is, na akkor dőlt el, hogy előfizetés lesz, a reklámokat meg dugják fel maguknak oda, ahová nem süt be a nap.

    Egyrészt értem, hogy a Youtube infrastruktúrájának állandó bővítése masszívan viszi a pénzt meg folyamatosan vannak szerzői jogi problémáik is, de másrészt meg kapják be, ők vették meg anno a Youtube-ot a kitalálóitól, sejthették mi lesz belőle ha felfuttatják...

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

  • Fred23

    nagyúr

    válasz .LnB #15 üzenetére

    Ublock Origin, meg beállítani néhány filterlistát. ;)

    De az engem is bántott, hogy a Samsung böngészőn minden blokkolóval felvértezve magam se tudtam megakadályozni néhány YT reklámot. Töröltem végül, most Firefox és Vivaldi az alap, ezeken könnyű volt megoldani a teljes reklámmentességet. Megpróbálom azért majd megint a Samsungot is, tippre azért szívtam csak meg, mert kikapcsoltam a blokkolást egy időre pár oldal miatt, de nem kivételekhez adással, aztán így mentem fel YT-ra is. Gondolom, cache, sütik... -hiába kapcsoltam már vissza a blokkolást, ez lett a feledékenység ára.

    #26: Jah, az más. Mi vettünk egy nagyképernyős butatévét, és kizárólag pendrive-ról kap forrást. (Nem tévézünk a hagyományos értelemben.) Anyumnál okostévé van, néztem is nagyokat, mikor jöttek a reklámok. Nem bírnám már ki, menne apróra a TV, ha nekem reklámozni akarna.

    [ Szerkesztve ]

  • vlevi

    nagyúr

    válasz .LnB #15 üzenetére

    Telefonon érdemes egy próbát tenni a Youtube Vanced-el, Android TV-re pedig a SmartTubeNext nevű alkalmazást kell használni.
    Android TV Home Screen-en szerencsére olyan ritkán járok, hogy ott az se tűnne fel, ha csak reklámból állna.

Új hozzászólás Aktív témák