Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz sb #36 üzenetére

    Igen, adott böngészővel csak bizonyos kiegészítőid lehetnek. A lényeg az, hogy olyan böngészőt kell választani, amihez mehet az uBlock Origin vagy az Adblock Plus, mert ezeknél saját filterlistáid lehetnek. Van mondjuk, aki rendszer szintjén akar blokkolni, arra is van sok megoldás, root nélkül a Blokada tán a legjobb.
    Nekem legjobban a Samsung böngésző jött be droidon, mert gyors, sok extrát tud, és a mellé feltehető AdClear Content Blocker kozmetikai szűrést is tud, amit az Adblock Plus önmagában nem (sajnos). Az uBlock Origin-ben viszont van alapból kozmetikai szűrés és szabad filterlistázás is, tehát szerintem a legjobb all in one megoldás, csak éppen pont ezt a Samsung böngésző még nem támogatja. Szóval vagy Firefox, vagy Samsung böngésző, és viszonylag gyorsan megszabadulhatsz a reklámoktól, és esetleg Vivaldi, ahol ez szintén elérhető, csak lassabban, több sajátidő árán.
    Annyira szerettem sokáig az Operát -de sajnos a konkurencia a fejére nőtt alaposan reklámblokkolási lehetőségek terén.

    Dolphin-t tán 5 éve használtam utoljára, nem teljesen elavult az már? Frissítik még? Emlékeim szerint mintha rég nem frissülne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák