Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Cathfaern #912 üzenetére
Fűszeres mártást szoktam csinálni -rengeteg ételhez jó-, amibe nagyon jónak tartom a napraforgóolajat, illetve úgy általában is azt vettem észre, hogy az olívánál jobban ízlik. Mióta pedig megnéztem a zsírsavakat a napraforgóolajban, rájöttem, hogy nincs többé komoly okom olívaolajat venni. Utóbbi egyedül azért egészségesebb, mert nem vetik alá finomításnak. A hidegen sajtolt napraforgóolaj egy-két apróságot leszámítva -pl. gyulladáscsökkentő hatás- veri az extra szűz olívaolajat. Sütni nem akarok majd vele.
Disznózsírnál vagy vajnál nem lenne jobb a liba- vagy kacsazsír? Vagy mindegy a hevítés miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P850GM 850w 80 Plus Gold (GP-P850GM)
- AKCIÓ ! Macbook Air 13" - 2019, i5, 16/256GB, garancia, doboz, szürke (01)
- Panasonic TX-55GZ950E - Smart OLED Televízió, 55", 4K Ultra HD, HDR10+ - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair RMx White Series RM850x
- ASROCK RX 6800 XT 16GB GDDR6 TAICHI Eladó! 145.000.-