Új hozzászólás Aktív témák

  • "Ez a zavaros gondolkodású, forradalmár lelkületű ifjú azt követelte a Microsoft vezérétől, hogy fizesse vissza azt a pénzt, amit elloptak a magyar adófizetőktől. Drága barátom! A magyar adófizetők pénzével nem Steve Ballmer rendelkezik, hanem a mindenkori magyar kormány."

    Pont ugyanezt gondoltam én is! Az Index szerint az egyetem egyik hallgatója, ami elég nagy szégyen lenne. Közgazdásztanoncként illene tudnia, hogy a vállalat részvényesei picsán is rúgnák Ballmert, ha nem törekedne a profitmaximalizálásra. Ő jó vállalatvezetőhöz mérten lobbizik, és igyekszik mindenhova bepuncsolni a Windowst. Nincs is ezzel semmi baj. Aki a tojást érdemelné, azok azok a kormánytagok, akik döntenek az MS-nek fizetendő milliárdokról.

    Nem igazán kedvelem Ballmert, de szerintem teljesen jogos, hogy elbújt a pulpitus mögé. Honnét tudja, hogy mivel dobálja meg ez az állat? Egyébként teljesen megdöbbentem azon, hogy ennyire gyatrán őrzik a világ egyik leghatalmasabb cégének vezérét. Azt vártam volna, hogy öten leteperjék a csávót, és kivonszolják.

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák