Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Tutu7030 #2 üzenetére

    Ezen még fog, később tűnik el. De ezt egyelőre hivatalosan még nem jelentették be, de a forgatókönyv adja magát.

    1. Elkezdték ajánlgatni a buta skineket.
    2. A skin tárolót beolvasztják az addons.opera.com-ra. Ennek következtében a 90%-a elveszik, 5% átáll új skinekre és másik 5% folytatja.
    3. Végül fejet csóválnak a statisztikusok valamikor az Opera 13-14 környékén, hogy nem elég népszerű, tehát nyissz.

    (#5) Bici: Nézd már végig csak az elmúlt év changelogjait. Nagyságrendekkel több erőforrást emésztenek fel a platformtámogatások és nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy 2%-os piaci részesedésű Desktop böngészőnek egy 5 illetve egy 1,5%-os piaci részesedésű OS-en sokkal magasabb lenne a piaci részesedése, mint ahányan (minden platformon) használják az M2-t.

    Ilyen alapon azokat is lehetne kukázni. Az M2-n az utóbbi időben sokat fejlesztettek is, azért voltak bugfixek, de normál esetben nem sok köze van a többi bughoz.

    Méret terén megint nem játszik (az Opera a legkisebb böngésző), szóval akkor kinek fáj?

    (#6) moli.hu: Azért kellett oda rakni, mert másképp semmi értelme nincs. Azért jó az RSS, mert egy formázott szöveget kapok és nem kell minden oldalra felrohangálnom. Például a kommenteknél az agyamra menne. De néhány blogbejegyzés (ahol nem kivonat van, hanem teljes post) is bőven elég, ha csak akkor ugrok az eredeti oldalra, amikor hozzá akarok szólni.

    Az élő könyvjelzős megoldás viszont marhára forradalmi volt, mert tekintve, hogy hány ember olvassa csak el a főcímet, majd bosszankodik/rinyál/trollkodik (főleg a hihetetlenül színvonalas bulvár oldalakon), nekik bőven elég ez így. Kapnak egy nem túlbonyolított felületet, ahonnan legördíthetik a főcímeket. Őket a sok betű csak összezavarná.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák