Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    Na kipróbáltam a 64 bites verziót hardvergyorsítással és anélkül.
    Átlagos oldalakon ahol semmi extra nincs(mondjuk itcafé) a ~negyed óra alapján amíg próbáltam piszok gyors és jó a böngészési élmény (gyors a görgetés, nincs semmiféle akadás, gyorsak a tabváltások stb). Talán még a Chromeot is veri.

    Ellenben amit bejön a képbe valami médiatartalom, vagy egyéb "extrém dolog" (webalkalmazások pl.), totális halál. Flash, html5 videók használhatatlanok mind hardvergyorsítva, mind anélkül. Egész egyszerűen meghal a böngésző másodpercekre folyamatosan, remélhetőleg ez bugja ennek az OOPP-nek és nem egy feature, mert így gyakorlatilag nincs youtube az opera béta alatt.

    Szintén a népszerű webes szolgáltatások (Google cuccok, FB) meg egyéb csicsás oldalak esetén diavetítés a görgetés, bár azért bekapcsolt hardvergyorsítás mellett jelentősen jobb a helyzet. Kár hogy ha minden igaz kikapcsoltva jön majd default, az átlaguser számára (aki ugye ezen oldalak miatt használ 90%-ban internetet a configba meg nem fog beleturkálni) ez így jelen formájában használhatatlan, bízom benne javítják a véglegesig.

Új hozzászólás Aktív témák