Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz Moleman #35 üzenetére

    Szerintem ne bánkódj a vízfogyasztás miatt, ha fenntartható forrásból jön. Mi a Dunából kapjuk, emiatt nem igazán izgat. De pl. odahaza a Viharsarokban a lőkösházi sóderkúpról vagy honnan jön a víz, és az pl. nem fenntartható. Már egy jó ideje a víz egy része a románoktól jön, mert elkezdtek düledezni a házak. :(

    A mosogatógép is tud legalább olyan szépen mosogatni, mintha kézzel csinálnád. Fontos, hogy jó legyen a gép, de szerintem még fontosabb a tabletta.

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

  • updog

    senior tag

    válasz Moleman #53 üzenetére

    Excel? Nekem a fejlesztői Oracle DB-mben vannak a bankszámlakivonatok áttöltve :D (nagyjából nincs nálunk már kp. mozgás úgyhogy baromi kényelmes a banki CSV-t betolni a DB-be, lehet rögtön riportolni :DDD Tudom beteg).

    Az autó idén: -116.730,583Ft/hó, hozzá kell tenni hogy autócsere volt és az első év amúgy is mindig drágább (pl. új téligumi szett felnivel, de ugye kapásból ott van hogy régi autó eladási ára mínusz az új vételára leosztva, plusz az újra kellett már Casco is stb.). Mondjuk csak a tankolás havi >50k.

    Egyébként az autó értékének elmaradt hozamát (a legkirályabb, majdnem 20%-os állampapírból vettem ki a pénzt) nem számolom, mint ahogy sokan nem számolják, pedig bőven hatszámjegyű éves bukó az is, szóval ismét csak kimondhatom hogy baromira nem éri meg autót tartani, dehát a kényelem sokmindent felülír (azért 3 gyerekkel már szerintem validálható a kényelmi szempont).

    Vissza a témára még annyit tennék hozzá hogy nálunk szigetelt a panelház, és marhára megérte megcsináltatni, bár ez 5 évig havi +14.000 forintot jelentett a rezsihez (ház közös LTP-je).

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák