Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ledfold

    tag

    Én több értelmét látnám ha megszüntetnénk a mesterséges hulladék élelmiszerek gyártását és az emberekkel való megetetését. Kevesebb lenne a betegség mindjárt nem lenne szükség ezekre. Kevesebb gyógyszert kellene eladni stb. Én ebben azt látom, hogy nem az egészség a cél (tisztelet a kivételnek) hanem az, hogy valamit jó pénzért eladjanak a megbetegített embereknek. A piac már létrejött most lehet csinálni olyat amit el lehet adni nekik. Csak nézzetek körül egy élelmiszer áruházban mennyi a valódi élelmiszer és mennyi a mesterséges hulladék amit élelmiszerként adnak el nekünk. Erős megvezetés van...
    Mert azért valljuk be ha nem hozzuk létre a problémát akkor kevesebb energiát kell fektetni a megszüntetésére... :-)

    [ Szerkesztve ]

    Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.

  • Ledfold

    tag

    válasz [Prolixus] #34 üzenetére

    Van igazság abban amit mondasz, de...
    Valóban érdekes lenne megnézni ebbe nem akarok nagyon belemenni mert off topic. De az ember sok fölösleget megvásárol a rossz élelmiszerből. A függését a nem természetes adalékanyagok ízokozók finomított szénhidrátok tartják fenn. Dupla annyi eszik a legtöbb ember mint amennyire ténylegesen szüksége van. Pláne ha nem fizikai munkát végez. Tehát minőségi élelmiszerből nem hiszem hogy annyi kellene ergó ha drágább még mindig jobban járna szerintem. Ha pedig extra módon megemelkedne a minőségi élelmiszer ára akkor el kell kezdeni azt termelni mert megéri és mindjárt lejjebb megy az ára.
    A húsfüggés a mai ember sajátja. Pár százalék húsra van csak szüksége a szervezetnek valójában, nem fél kiló wienersnitzerre. A tudatosság tanulandó feladat mindenkinek, köztük nekem is. Na befejeztem mert tényleg nem a témához kapcsolódik. Sorry.

    Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.

Új hozzászólás Aktív témák