Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    Köszi a tesztet. Ár/érték arányban úgy gondolom, hogy teljesen korrekt gépről beszélhetünk.

    Ahogy te is írod, iskolai/irodai környezetben fehér vagy kikapcsolt háttér-világítású billentyűzettel szerintem egyáltalán nem tűnik ki a tömegből. Szerintem tud fehér színt is a billentyűzeted, csupán a billentyűzet színbeállítási részénél a H, M és S alatti mezőkbe mindenhova 255-öt írj be.

    Ami számomra érdekes, hogy csak egy 150 wattos adaptert biztosít hozzá a gyártó, annak tudatában, hogy az i5-12500H alap fogyasztása 45 watt, ami turbóval felmehet 95 wattra is akár. Emellett a benne lévő nVidia 4050 is elmehet akár 75 wattig. Szóval kérdés, hogy egy olyan esetben, amikor egy időben full-ra van járatva a CPU és a GPU, akkor melyik egységnek vesz vissza a fogyasztásából és ebből következőleg a teljesítményéből.

    Ha esetleg van hozzá kedved és időd, lefuttathatnád a szokásos benchmarkokat (CrystalDiskMark az SSD sebességével kapcsolatban, Cinebench R23 a proci max teljesítménye kapcsán és pl.: 3DMark a GPU maximális teljesítményének a tekintetében).

    Hőfokok kapcsán pedig csak ismételni tudom mind magamat, mind pedig a többieket a Gaming notebbok topic-ból. Vidd el KH-hoz újrapasztáztatni a gépet. Meg tudja úgy csinálni, hogy a garancia is megmaradjon.
    Valamint érdemes valamivel megemelni a hátulját a gépnek, hogy jobban tudjon áramolni a levegő az alja és az asztallap között. :)

    Remélem ez már a szokottnál több ideig meg fog maradni nálad. ;)

Új hozzászólás Aktív témák