Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Lenry #60 üzenetére

    A1:m3-6Y30. Minden más megfelel az ellenörzési lista feltételeinek.

    A2:Az új gép esteén ez fogad:
    Eléggé ismert hiba, ahogy utánaolvastam a hibakód alapján, persze simán benne van, hogy semmi köze a hibának ahhoz, amit az MS csóka írt:

    Lefordítva:
    "
    Helló
    A 0x800706be hibakód egy Windows hibakód, amely akkor jelenik meg, amikor a rendszerfájlban probléma van. Ezt a hibát más Windows-kompatibilis szoftverek és illesztőprogram-gyártók is jelezhetik. Ez egy általános hiba, amely rosszul konfigurált vagy sérült rendszerfájlra utal.
    Számos módszer létezik a probléma megoldására:
    Futtassa a Windows Update hibaelhárítót: Nyomja meg a Start gombot, majd kattintson a Beállítások (fogaskerék ikon) > Frissítés és biztonság > Hibaelhárítás > További hibaelhárítók > Üzembe helyezés és futtatás alatt válassza a Windows Update > A hibaelhárító futtatása lehetőséget.
    Győződjön meg arról, hogy a Windows Update és a Background Intelligent Transfer szolgáltatások elérhetők és futnak: Kattintson a Start gombra, írja be a services.msc parancsot a Keresés indítása szövegmezőbe, majd kattintson a services.msc elemre a programlistában. Kattintson duplán a Background Intelligent Transfer Service elemre. Ha az indítási állapot listán a Leállítva, kattintson a Start gombra, majd kattintson az OK gombra. Ha az állapot Fut, kattintson a jobb gombbal, majd válassza az Újraindítás lehetőséget. Kattintson duplán a Windows Update elemre. Ha az indítási állapot listán a Leállítva, kattintson a Start gombra, majd kattintson az OK gombra. Ha az állapot Fut, kattintson a jobb gombbal, majd válassza az Újraindítás lehetőséget.
    Futtassa az SFC-t és a DISM-et a rendszerhibák és a sérült fájlok ellenőrzéséhez.
    Állítsa vissza a Windows Update összetevőit.
    Ha a probléma továbbra is fennáll ezeknek a módszereknek a kipróbálása után, érdemes lehet helyben történő frissítést végrehajtani."
    Még nem futtattam le, amit írt, megvárom, te mit válaszolsz.. :)

Új hozzászólás Aktív témák