Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz doc #17 üzenetére

    mint már oly soxor, most sem az ms a lényeg, hanem a szitu. talán ha elég sokat hangsúlyozom, akkor sikerül megérteni.
    példának okáért, legutóbb amikor megtalálták a googlet, a térképe miatt, akkor felvetettem, h miért csak őt piszkálják, amikor másnak is van. mindezt annak elenére, h egyébként 1) nem rajongok a googlért 2)sztem is gáz vhol, h bárki megnézhet bármit. de erre senki sem ugrott rá, mivel google fóbiája kevesebb embernek van.

    én nem keverem össze a rajongást a szakmai "öntudattal" (biztos van erre jobb szó). példának okáért LAMP-on webfejlesztek, rengeteg google apit felhasználva. és évekig használtam operát, meg vagy egy évig ff-et és sosem használtam ie6-ot, annak ellenére, h fórumon az jön le, h lépten-nyomon azt védem, pedig többnyire csak árnyalni próbálom a látásmódot a másik félt is figyelembe véve. nem keverem össze az éppen aktuális felhasználói szokásaimat egy adott platform szakmai értékelésével.
    ellentétben egyesekkel, nem fogok vmit azért szeretni, mert ms és utálni azért mert nem az. mint ahogy sokan ahhoz kötik a sw szeretetüket, h ki vagy hogyan fejlesztette.

    #31
    wmi xp-t raknak majd rá. gondolom kiszedtek belőle néhány cuccot, mint ahogy a linuxal is szokás legózni.
    xp kb 2,5 fél év alatt hozta be a fejlesztési költséget, szal a 5. félévben már volt tiszta nyereség. így hat év után nyilván már az is megéri, ha ingyen adják. persze a megfelelő piacon, mert pl nálunk akkor senki nem venne vistát és rövid távon tönkremennének, mivel erre épül az üzleti modelljük.
    az árakat a piacnak megfelelően szokás meghatározni, annyit ér, amennyiért megveszik. ez mindenhol így van, csak msból a kapitalizmus jelképe lett és ezért lehet rajta lovagolni.
    mandrivás csávó sem a világot akarta megváltani...

Új hozzászólás Aktív témák