Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz Winne #20 üzenetére

    Komolyan, basszus, te nem olvastad a cikket??

    A világ legnagyobb tartalomelosztó hálózatának (content delivery network – CDN) működtetője, a szervereivel a web forgalmának körülbelül 15-20 százalékát lebonyolító Akamai nyilvánosságra hozta legfrissebb jelentését, melyben saját felmérésük alapján leginkább arról adnak számot, hogy az internetezést tekintve legfejlettebb 50 országban milyen átlagos sebesség volt tapasztalható a hálózatokon 2010 második negyedévében. Erre a jelentésre, valamint a felhasználók számának alakulását számba vevő Internet World Stats adataira alapozva a svéd Pingdom monitoringcég készített el egy elemzést.

    Mutasd már meg könyörgöm, hogy hol van itt a warez??

    De persze sírni és warez mellett érvelni mindig lehet.. :W :W

    Igen, mocskos szolgáltatók, akik a megemelt sebességgel ösztönzik arra a szegény felhasználót, hogy warezoljon!
    És mocskos állam, aki leszegényítette a felhasználót.. :W
    Komolyan mondom eszem megáll!

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

  • SpeedR

    őstag

    válasz Winne #20 üzenetére

    Látod Afrikában és latin Amerikában pedig olyan jól élnek, hogy semmi szükségük gyors internetre, mert mindent meg tudnak venni eredetiben. :W

    (#5) cskamacska
    Tanyákon kívül szinte mindenhol elérhető legalább egy 5 megás csomag.(legfőképp adsl) Az más kérdés, hogy aki távol lakik a dslam-tól, annak nem lesz meg a névleges sebesség.

Új hozzászólás Aktív témák