Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    Szokás szerint szépen el van hallgatva az, hogy iOS-en nincs downgrade, vagyis ha egyszer frissítettél az újabbra, lehet az a világ legbutább, legbugosabb, legrosszabbul optimalizált iOS a történelemben, akkor se tudsz visszamenni a korábbira. A százalékos megoszlás ebben az esetben abszolút nem tükrözi a rendszerek minőségét, vagy a felhasználói preferenciát, mert egyszerűen nincs választásod. Ha lehetne választani szerintem az iPad, iPhone használók fele még mindig az iOS 6-on lenne.

    A másik "apró" trükk az Apple tarsolyában az, hogy az új funkciókat, feature-ket akkor sem írja meg a régi rendszerre, ha amúgy semmi akadálya nem lenne. Ezekkel csalogatja, ösztönzi váltásra az "áldozatait"...ha pedig már váltott, le is csappant az egérfogó ajtaja, vissza már nincs út, sőt része lesz a marketing stratégiának, mert vele is példálóznak, hogy olyan jó az új rendszer, hogy már mennyien azt használják...bezzeg X, Y és Z esetén milyen töredezett az OS verziók halmaza. Ja persze, csak ott szabadon dönthet az user, hogy ha nem tetszik neki az új, akkor visszamegy a régire.

    Ezzel most nem az iOS 9-et fikázom, csak bemutatom, hogy azért itt teljesen máshogy kell nézni a számokat.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz alkatraz3000 #10 üzenetére

    Korábban 3 napos ablak volt, de talán csak az OS startjától. Most se lenne rossz, ha fel lehetne tenni és 3 héten belül visszamehetnél, de nem így van.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák