Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • majom2

    senior tag

    válasz floatr #21 üzenetére

    Hihetetlen h ezen vergődtök. A termék jó, az emberek szeretik, most meg jön egy frissítés. Inkább örülne a sok láma, h hamarosan kamerásat is vehet.
    Nem lett senki átverve, mindenki tudta mi van a dobozban amikor megvette. De nem baj, ezen megint jól fel lehet háborodni, hiszen az applet annyira jó utálni. De az a legviccesebb, h akik legjobban verik a nyálukat, azoknak valószínű soha nem lesz iPad-jük. Fenomenális.

    [ Szerkesztve ]

  • majom2

    senior tag

    válasz floatr #25 üzenetére

    te akarsz itt szocio körképet a felhasználókról? szánalom. de gondolom, az apple topikokban rendszeresen feltűnő agyatlanul fikázó hülyegyerekek nem zavarnak. itt sem kell túl sokat keresgélni őket.
    miért, mi lesz azzal aki megvette és jön a nagy hír? felvágja az ereit? akinek kell a kamera, az nem vette meg (pl én), akinek meg nem, az megvette. ilyen egyszerű ám az élet. azzal meg remélem nem árulok el nagy titkot, h az it gadget soha nem tartozott a jó befektetések közé.

    3g: ja, elcseszték a frissítést, ez van, - újabb bréking - ott is csak emberek dolgoznak. de remélem azért az is megvan, h azóta javították. amúgy mi az aggódás tárgya? h két év után is kap új fícsöröket? tényleg egy szemét cég ez az apple. kár, h más cégnél még ennyit sem kapnak a vásárlók... vagy azon csodálkozol nagy kerek szemekkel, h 2 év után nem kap meg néhány új funkciót? hol élsz te, a holdon? mutass már még egy céget amelyik ezt megcsinálja. ja, h nincs olyan. értem.
    az meg senkit nem érdekel, h az apple hányféle hw-el dolgozik. másnak sem kötelező hetente új cuccal kijönni. szofvert dept létszám... te ismered egyáltalán a céget, h miket csinál meg mivel foglalkozik? ezek után kétlem.

    de ugye jól sejtem, h se 3g-d, se ipad-ed nincs... meg nem is nagyon lesz... igazi keresztes lovag vagy, h ennek ellenére ennyire a szíveden viseled az apple felhasználók problémáit. megindít, tényleg.

    ps: amúgy M@trixfan-nál a pötty. nézz utána mit is az a brikkelés, ha már használod a fogalmat...

    [ Szerkesztve ]

  • majom2

    senior tag

    válasz floatr #29 üzenetére

    ha van 3G-d, akkor ebben megkövetlek.

    ugyanakkor, a primitív személyeskedéseddel és az érdemi reakció tökéletes hiányával sikerült magad a megfelelő kategóriába sorolnod :) gratulálok :)

Új hozzászólás Aktív témák