Új hozzászólás Aktív témák

  • vakablak93

    őstag

    Ahogy látom a képátvitel most a téma, meg a kamuvezetéknéküli vezetékes töltés....
    Mivel az előbbi az egyik remélt oka volt a választásomnak sok egyéb pixel dolog mellett így leírnám nektek a véleményemet ezügyben:

    Használom a tükrözést chromecastel, de csak olyankor amikor olyan tartalmat nézek amit csak böngészőből érek el, máskülömben én is az appok direkt kivetítését használom. (Wakanim/Netflix/VLC)

    Ami a nincs miracast a Pixelben dolgot illeti, a legolcsóbb kis chromecastel próbálva tök szép képet visz át 1080p-ben tükrüzve. Ismerősöknél mikor láttam milyen képet tol át monduk egy ipadpro miracastal és egyes csúcsmobilok márkától függetlenül, nos őszintén nem vagyok biztos benne hogy gond a hiánya. :))

    Persze eleinte én is csüggedtem kissé a hiány amiatt, de mára nem érdekel, összehasonlítva a miracastal a chromecasten keresztül érezhetően jobb kép megy át, és a szükséges eszköz nem drága egyáltalán. :N

    Mára a Pixel 7 egy mindenes médialejáttszóvá vált számomra, sokkal jobban bevált mint azt reméltem. :K
    Most ott tartok hogy a gépemben lévő hhd-k offline tartalmainak veszek egy külső tápos wifis vinyót és akkor az appon keresztül azokat is telefonnal tudom majd elérni lejáttszani illetve akkor már a mobilom otthoni felhője/extra tárhelyeként is működik majd :DD
    Még a hangfalszttemet akarom bluetoothosra cserélni hogy az is erről menjen, és akkor kb kész leszek.

    Ami a töltőket illeti, nekem ez a vezetékmentes töltés nem jön át, kipróbáltam, de már nem használom.
    Az ugyanúgy vezetékes töltés csak még egy eszközt közé rakok..... :U

    [ Szerkesztve ]

    Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

Új hozzászólás Aktív témák