Új hozzászólás Aktív témák

  • inthro

    aktív tag

    válasz PaLa85 #177 üzenetére

    Szia.

    A garancia kérdésre nem tudok mit mondani sajnos, mert eddig nem volt problémánk google termékkel, de a google store-ból szoktunk rendelni, Írországban élünk és itt ugye van támogatás is hozzá, értem ez alatt az ügyfélszolgálatot.
    De ahhoz, hogy kapj hozzá ingyen fülest, vagy Pixel 7 pro esetében ingyen órát (Pixel 7 esetén a felét Neked kell fizetned az órának) ahhoz a német google store-ban némat címet kell megadnod.
    Ezt beszéltük is tegnap és csináltam én is egy mailboxde címet. Ők adnak Neked egy német címet mahd amikor ők megkapják a csomagodat akkor levonnak némi kezelési költséget 3 vagy 4 euró plusz a szállítási díjat ami asszem 14 és 18 euró közötti összeg és pár napon belül megkapod a csomagot és nyomon is követheted.
    A miénk úton van már, sajnos csak német, angol és francia google store-ban van lehetőség ajándék óra vagy füles választásra október 17-ig vagy amég a készlet tart (németben már korlátozottan választható mellé az ajándék cucc).
    Anno Nokia-nak is volt Írországi márkaképviselete, de a gariztatás rémálom volt, majd nagy nehezen semmire sem jutottunk szóval remélem a google jobban kezeli ezt...
    Valaki mint ha írta volna korábban, hogy ha Németországban rendeled meg akkor német címről kell visszaküldeni majd oda is fogják küldeni a javított készüléket.

    ◕‿◕

Új hozzászólás Aktív témák