Új hozzászólás Aktív témák

  • bbendre

    őstag

    válasz Legendas #3035 üzenetére

    Öko...

    Van egy telefonod, egy órád. Minden megy. Syncel mindennel. Nincs bug. A beállítás 1 fenykép az óráról. Meglepően jól megy minden és jó funkciók vannak. Semmit sem kell letölteni/beállítani, frissíteni. Minden finkció azonnal elérhető. (pl a vérnyomás mérés a Samsung órán csak Samsung telefonnal elérhető)

    Veszel egy tabletet és/vagy laptopot. Mindent mindenhonnan elérsz. Az óra mindennel kapcsolódik. Minden mindenhova csatlakozik már beállítás nélkül (mindent wifi, stb beállítás átkerült az új eszközödre automatikusan)

    Veszel egy Airpods-ot. Felnyitod a telefon mellett. Rányomsz, hogy ez az enyém. Onnan fogva minden eszközöd tud hozzá csatlakozni.

    Meetingelsz/youtube-ozol a laptopon a füles a füledben. Csöng a telefon. A laptopodról felveszed. A füles átcsatlakozik a telefonra. Befejezed a beszélgetést. A füles visszavált a laptopra és folytatod a meetinget/videot.
    Elmész futni. Az füles automatikusan átáll az órára és onnan megy a zene ha nincs nálad a telefon.

    Kb semmit, de tényleg semmit sem kell tenned, hogy működjenek a dolgok. (nem is tudsz igazából) És ez igaz a file-okra. Zenékre, képekre. Stb.. stb...

    Jön a feleség, gyerek. Családi megosztás. Látod, hogy a gyerek merre jár. Meg tudod osztani az előfizetéseket. Manageled a megosztásokat. Tárhelyet. Airdrop -al küldesz linket

    Közös chat a családdal iMessage-ben. Itt mindent is meg tudsz osztani.
    FaceTime a nagymamával meg a fél családdal külföldön. A Nagyi fel tudja venni és le is tudja rakni (általában :D)

    És ehhez semmit, de tényleg semmit sem kell telepíteni és beállítani. Max inditás után, hogy regisztrálok imessages-re. Persze vannak bugok, de alapvetően minden megy azonnal.

    [ Szerkesztve ]

    Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

Új hozzászólás Aktív témák