Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    Ígértem 2 napja hogy írok véleményt a telóról egy kis tapasztalat után.

    Most kezdem azzal ami fura vagy épp nem az igazi:
    A kijelzőt védő GG anyaga olyan mint egy kopogós plexi. Régebben a 6 Pro-ról is olvastam elvétve hasonló véleményt, nem tudtam elképzelni milyen, de most már értem. Ahogy hozzá érek olyan műanyagosan kopog, nem olyan mintha üveg lenne. Na mindegy majd megszokom, csak a minőségérzet elég gagyika így. ;]
    Az üzemidő olyan átlagos, nem mondom rossznak, de lehetne jobb. Nálam nem merül közel sem annyira mint itt írták páran. Éjszaka repülő üzemmódban 7 óra alatt 2-3%-ot eszik meg, az F2 Pro-m gyári ROM-on 1%, Pixel Experience ROMon 0%-ot csökkent ez idő alatt (csak az összehasonlítás kedvéért írom).
    Az első nap elég jól melegedett, szerencsére ez elmúlt. Most már gyors töltés alatt is csak kellemesen langyos lesz. A töltési sebesség nekem ugyanilyen volt F2 Pro-n is custom ROM-mal szóval nekem ez teljesen tökéletes.
    Rendszer animációk: Meg-meg röccen, nem annyit mint a PE ROM a Poco-n, de azért elkapni itt-ott. De hol nincs ilyen.

    Nézzük ami tetszett és ami nagyon tetszett.
    A kamera: ugye ez és a rendszer az elsődleges szempont annál aki pixelt vesz, így nem csoda hogy király. Az 5x zoom képei nagyon bejönnek, illetve jó végre olyan telefont birtokolni ahol a Night Sight-ot is ki lehet használni rendesen az OIS miatt. Ez inkább csak nekem előre lépés. 6mp-t is ki lehet tartani komolyabb mosódás nélkül ami jó.
    Biometrikus azonosítás: Na ez a rész az ami Poco F2 Pro után iszonyú előrelépés. Az ujjlenyomat olvasó tökéletesen működik éjjel minimum fényerőn is, a Poco egy sz*r volt ilyen helyzetben, szétidegelt. Plusz nem égeti a felvillanó fénye az árnyékomat a falba éjjel mint a Poco. Nap közben igazából fel sem tűnik ha esetleg nem jó mert az arcfelismerés oldja a kijelzőt egyből, így 10-ből 10-szer bejutok a menübe. Poco-nál az elrejtett kamera miatt ez sem volt épp használható. Ezt imádom.
    Külső: Amikor kibontottam a dobozból kicsúszott a számon egy "azta k*rva".... na jó még egy "g.ci" is :B . Láttam róla ezer videót, de ez a hátsó ezüst kamera sáv a fehér verziónál élőben piszok jól néz ki. Ezért akarok gyári tokot mert csak annál látszik az egész szépen. Bejön az enyhén ívelt kijelző is, Alis fólia felment rá probléma nélkül.
    Haptikus visszajelzés: Világ életemben rühelltem ha rezeg a telefon, ennél annyira finom a dolog hogy kifejezetten tetszik.
    A hangszóró: Hát ez biztos csak nekem nagy szám, de ez az első telóm amin normális sztereó van és hát hallani a különbséget az eddigiekhez képest, nekem bejön.
    A rendszer: A Poco-n is azért tértem vissza több custom ROM után a PE-re mert nagyon egyben vannak az animációk és a dizájn is. Itt ugye ez gyári és továbbra is nagyon bejön. Már csak emiatt sem jöhetett szóba Pixelen kívül más telefon. Egyszerűen taszít a többi rendszer dizájnja.

    Ezeken kívül még annyit leírok, hogy eddig a telefonálás és hangminőség frankó, ettől tartottam leginkább. De elég sokat kocsikáztam az M0-on és Pesten belül, közben beszéltem a kihangosítón és nem volt probléma. A poén hogy ahol a Poco 30-50%-os térerőt mutat, ott a Pixel stabilan 70% környékén van, ami eléggé meglepő számomra. Mindenki pozitív visszajelzést adott a hangminőségre. Még majd a vidéki tapasztalatokra és a külföldiekre leszek kíváncsi, de egy hónapon belül ezek is meglesznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák