Új hozzászólás Aktív témák

  • balint355

    aktív tag

    Sziasztok!

    Próbált már valaki sima 7-essel (vagy akár Pro-val, feltételezem hasonló az eredmény) Vodafone eSIM-et használni? Elgondolkodnék a váltáson, ha minden rendesen működik vele.

    Egyébként kicsit több, mint egy hete van nálam a teló, alapvetően pozitívak a tapasztalataim eddig. Gyors minden, akadást, lefagyást nem tapasztaltam, szép a kijelző, a kamera teljesítménye is tetszik. Valamivel rosszabb érzéseim vannak az ujjlenyomat-olvasóval kapcsolatban, ahhoz képest, hogy szinte az összes review kiemelte a fejlődést a P6-hoz képest, elég változó, hogy épp hajlandó-e feloldani a kijelzőt - pontatlanabbnak érzem, mint a 3 éves Mi 9 Lite-omat. Az arcfelismerés ellenben eddig gyorsan és megbízhatóan működik, szóval legalább ritkán kell nyomkodnom az ujjlenyomat-olvasót. Komolyabb hálózati problémám nem volt, de mintha kicsit lassan ugrana vissza 3G/H+-ról 4G-re, pl. amikor csak 3G-s beltérről kiérek az utcára, ahol normál esetben erős 4G van.

    Tokot egy ehhez hasonlót vettem bluedigital.hu-ról, itt most épp nincs ez a típus, kijelzővédőt pedig innen, mindkettő teljesen rendben van, jó minőségűek.

    I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...

Új hozzászólás Aktív témák