Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nekomajin

    aktív tag

    válasz Barthezz2 #52 üzenetére

    Ezzel csak az a baj, hogy akkor sose készülne el a végleges, mert akkor ugyanezt el lehetne játszani az összes többi funkcióval. Arról nem is beszélve, hogy fejlesztői verziót használók száma <<< stabil verziót használók száma. A valódi teszt mindig élesben megy, csak jobb helyeken megoldják, hogy a véglegesben már ne legyen rikító hiba.

    A 15-ös verzió már most is bőven használható egy csomó felhasználónak. Így ahogy van, akármilyen beállítás nélkül. Ők miért ne használhatnák minél hamarabb? Ha nekünk úgyis várni kell még a fejlesztésre, akkor nem mindegy, hogy nincs benne, vagy félkész?

    Nem értem egyébként ezt a nagy szitkozódást. A 12.x még bőven használható. Senki sem kényszerít a frissítésre. Cserébe felgyorsult a kiadási ütem. Simán kivárhatsz még 2-3 főverziót, ami kb 2-3 hónap, és utána is bőven ráérsz ítéletet mondani. De ha nem jön be valami durván inkompatibilis Google/MS/Facebook fejlesztés, akkor még ki tudja meddig kényelmesen használhatod a régi Operát, ha az eddig megfelelt neked. A JS motor tápolás most éppen lecsillapodni látszik, HTML5 implementálás terén nincsenek nagyon lemaradva, szóval lehet, hogy akár még egy évig is használhatod komolyabb kompromisszumokra kényszerülés nélkül.
    Ezt most nem csak kifejezetten neked szántam, hanem úgy általában. Megy itt a pánikolás meg másik böngésző keresés, miközben semmi sem indokolja a rohanást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák