Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csapoati

    nagyúr

    válasz Crafter32 #12 üzenetére

    Vannak olyan munkahelyek, ahol tiltott a telefonozás, illetve olyan is van, ahol épp nem lehet nálad a telefonod és ha meg tudod nézni az órán, hogy mi a helyzet, akkor nem kell odarohanni hozzá, ha nem muszáj (pl egy laborban). De megint ott tartunk (baromi sokadjára), hogy ha neked meg például no morénak nem fontos egy ilyen kütyü, akkor ezt folyton szóvá kell tenni majdnem minden egyes okosórás cikknél? Felfogtuk, megértettük. Nem sok embernek van rá valóban szüksége, ez nem vitás. De attól még lehet létjogosultsága más számára, olyan nehéz ezt elfogadni?

    Roadhammer: Ráadásul nem egy olyan "okosóra" van, ami ugyan kevesebb dolgot tud, de cserébe jóval tovább bírja, mint egy nap.

    [ Szerkesztve ]

    tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

  • guriga1234

    addikt

    válasz Crafter32 #12 üzenetére

    Ha vezetek, a telefonom a zsebemben van. Ha hívás jön, látom az órámon, hogy ki hív, fel tudom venni, vagy el tudom utasítani. A beszélgetés meg (megelőzve a kérdésedet) a BT kihangosítón keresztül történik.
    Ha üzenet jön, azt is látom az órámon, nem kell a telefont elővenni. Csak a miheztartás végett, meg ha nem tudnád, a szupertraffipaxok pár nap múlva (ápr. 4.) élesítve lesznek és a vezetés közben kézben tartott telefonálást nagyon keményen fogják büntetni.

    PS: a telefonom elég "normálisnak" mondható (S6 Edge+), még értesítési LED is van rajta. Ha éppen a zsebemben van a telefon, akkor pont nem látom, az órán viszont igen.

Új hozzászólás Aktív témák