Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rdt89

    addikt

    válasz smrJoe #336 üzenetére

    Mondjuk 2450mah-s akkumulátortól nem kell csodát várni. Ebbe az árkategóriába meg nem szabad nagy elvárásokkal gépet vásárolni, mert attól, hogy papíron valami jónak tűnik élesbe nem biztos. Van alapból egy 20.000-es power bankom, így nekem az se okoz majd problémát, ha 0 percet fog bírni, arra kell ,hogy a régi kedvenceimet újra játszhassam rajta. :) Videón néztem több tesztet is róla, nem olyan vészes az a kijelző, csak mindenki az FHD és QHD panelekhez van szokva IPS és Amoled technológia mellett. A mai napig tolom a Psp-vel (1001), aminek a kijelzőjénél kizárt, hogy rosszabb legyen, és én még azzal is elvagyok. Ez kompromisszum kötésről szól, sajnálom, hogy neked nem jött be, nekem biztos nem fog csalódást okozni. :)

  • inspiroyhome

    aktív tag

    válasz smrJoe #336 üzenetére

    Sok mindenben igazad van, de:

    Szerintem a legtöbb itteni tag nem a tökéletes útitársat, vagy a minden igényt kielégítő tabletet látja benne, hanem azt, hogy ő tudja használni 1 bizonyos dologra. ("retro" gamek, htpc szerűség, letöltőgép, x86-os alkalmazásokat futtató, tenyérben elférő kütyü, stb.)

    Én személy szerint azért vettem meg, mert még soha nem volt tabletem, és régóta azon gondolkozom, hogy android, vagy windows legyen. Ilyen ár(20k) mellett, az ember nem nagyon járhat vele rosszul. Ez a tabi segített eldönteni, hogy Windows legyen a következő.

    Ha ilyen ütemben romlik az akksi, akkor nemsokára cseréltethetem, majd eladhatom nagyjából ugyanannyiért, mint amennyiért megvettem. Ha az elhasználódás megállapodik ezen a szinten, amit kétlek, akkor is, szerintem 15e forintért bárkihez hozzálehet vágni.

Új hozzászólás Aktív témák