Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Veratrum

    csendes tag

    Mi is mi vettünk ilyen tabletet, alapjában véve nem rossz, az árát megéri. Ami kicsit zavaró, hogy a rendszer felbontása gyárilag magasabbra van állítva (1280x768), így kicsit nehezen olvashatók a betűk. A dpi megnövelése valamit segített. Az igazi akkor lenne, ha a kijelző natív felbontásán mehetne, akkor viszont nem futnak a metro-s appok.
    Másik gond, hogy nincs meg a gps. Az Extreme Digital leírása szerint van benne, de van olyan gyanúm, hogy nincs...

  • Veratrum

    csendes tag

    válasz B4ZsY #1100 üzenetére

    Sziasztok!

    Mi egy kisgyereknek vettünk karácsonyra ilyen tabletet, és eddig a rövid akku-üzemidőn kívül más gond nem nagyon volt vele.
    Azonban segítséget szeretnék kérni a következő témában:
    Hol lehetne olyan játékot telepíteni rá (egyszerűbbet, kicsiknek valót, mint pl. a Super Mario, és hasonló szintűek, ügyességi, stb.), amik használhatóak is rajta? És ami természetesen ingyenes.
    Az Áruházban nem nagyon van választék ilyen téren. A régi játékokkal meg az a baj, hogy azokat nem érintőképernyőre tervezték.
    Keresgettem elég sokat a Google-val, de nem találtam sok használható eredményt. Hétvégéig kellene legalább 2-3 játékot rátelepítenem, de sajnos a munkahelyemen nem tudok ezzel foglalkozni, otthon meg kevés az időm. Ha esetleg valaki tudna 1-2 címet mondani, nagyon örülnék neki.
    Köszönöm előre is!

    Ui.: Bocsánat, ez új hozzászólás akart lenni, nem válasz... csak rossz helyre kattintottam. Törölni meg már nem engedi a rendszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák