Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz deakjt #50 üzenetére

    "Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

    Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
    NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
    - Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

    A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
    - Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
    az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

    A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
    - Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
    - Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza."

  • KROK640

    veterán

    válasz deakjt #50 üzenetére

    Igen, ez igaz. De sok bányász úgy kezeli, hogy "neked is elérhető" meg ha nem csinálod akkor buta és irigy vagy. Pedig nem erről van szó.
    Anno mikor én bajban voltam (örökölt banki hitel) akkor 60+70 (130) ezer ft-al a zsebben külföldre indultam dolgozni. Amúgy nem is bánom, mert valahol értéket hoztam létre, és életem egyik kiemelkedő kalandja volt az is. Pedig nem az első és nem is az utolsó külföldi munkám volt (azóta is voltam kint többször is). Viszont ezzel nem emeltem a VGA árakat, nem rontottam a föld helyzetét, és ami a legfőbb nem mondtam nagy pofával h a másik biztosan nem mer/tud befekteteni és azért "savanyú neki a szőlő".
    Pesze bajom van magával a rendszerrel is, de ugyanakkor az ezeket üzemeltető emberek hozzáállásával is. Lásd fentebb FPStunker.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

  • KROK640

    veterán

    válasz deakjt #105 üzenetére

    jajj, hát magadra ismertél??? ÓÓÓÓ milyen kínos.
    Persze te rád nem vonatkoznak ezek, ofc mint jelenlévő természetesen kivétel vagy. Nem vagy se megélhetési bányász, se a VGAkra nem vigyázol, se nem megújuló energiát használsz (természetesen mint mindenki), se semmi... KHM, várj. Ez így még kínosabb rád nézve. Ójajjj...

    Bocsánat, nem sértelek,
    csak vázolom a tényeket ;)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

  • tomcat78

    őstag

    válasz deakjt #105 üzenetére

    Tudod az a baj, hogy még ha kicsi élt is adott a dolognak, még igaza van sok esetben. Már írtam valamelyik totyikban, hogy nekem tényleg van ismerősöm aki kő kemény milliókat vett fel a házukra ( család, gyerekek), hogy riget építsen..... Mondjuk nála napelem pont nincs hozzá, úgyhogy most sír a szája, hogy zuhant az árfolyam. Hitel, villany.... És még zabálni is kéne valamiből. Mindenkinek.
    Értem én, hogy ez a jövő, meg én hülye vagyok, nem értek hozzá, stb.... De pillanatnyilag- az ő elmondása szerint- gyakorlatilag nem termel annyit, mint amennyibe a két említett tétel van neki havonta. A slusz poén: és itt már sírtam a röhögéstől, szemét bank, meg kamatok, és ő pont ez ellen IS harcol.....Őőőőőőőő.....
    Úgyhogy röviden: tényleg van a bányászok között az a réteg, aki amúgy segg hülye mindenhez, de cserébe még a realitás érzékét is elveszti a dollárjelek láttán.... Ok, természetesen ez nem mindenkire igaz. De az említett szinthez nem tudom mennyire kell hülyének lenni.

    "Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

  • KROK640

    veterán

    válasz deakjt #112 üzenetére

    Hűűű, ilyen nagy dolgokat feltételezel rólam? Hát köszönöm szépen :) De ne told túl... Sajnos nincs ilyesmi a háttérben.

    Igazából csak egy "civil" vagyok aki igyekszik rávilágítani arra, hogy a bányászok által okozott károkon (VGA áremelkedés, eco lábnyom, áramszünetek) osztozunk, miközben a bányásznak eszébe sem jut majd adni a haszonból, azt bezzeg mind megtartja magának, csak a problémákat outsorce-olja.
    És ezekután a legtöbb annyit nem tud mondani, hogy elnézést, hanem még a pofa is hatalmas ... :( Már bocs, de ezt tapasztalom.

    Tudom, kellemetlen, mert valószínűleg anyagi és presztízs érdeked is fűződik ahhoz, hogy bejöjjön a dolog.
    Személyesen veled semmi bajom, hiszen nem is ismerlek, de mindaz amit képviselsz nekem (is) kárt okoz. A haszon reménye nélkül. Szóval igen, nem szeretem a bányászokat.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

  • tomcat78

    őstag

    válasz deakjt #113 üzenetére

    Tévedsz, nem nézek tévét. Sőt, még csak elfogult sem vagyok. Van az a része a cryptonak, ami szembe megy azzal, amiben én hiszek! És ezt ki is fejtettem már az oldal hasábjain. Sőt, az egyik itt kommentelő kollégával még néhány üzenetre is futotta a témában. Amúgy meg, aki csúsztat, az Te vagy, vagy csupán nem sikerült értelmezni amit írtam. Nem figyelem az árfolyamot, nem érdekel, nem érdekel mennyire éri meg. És ezt figyeld: Az illető SAJÁT elmondása alapján írtam, amit írtam. Tehát két dolog lehetséges: Vagy ő hazudik, vagy Te nem tudod értelmezni amit írtam. Persze, ezzel semmi baj, kérdezz, ha valamit nem értesz. És igen, sír a szája, hogy neki ez így meg sem éri. Nem tudom mit bányászik. Azt sem, hogy mennyi villanyt fizet. Viszont a saját bevallása alapján tizen x milliót vett föl, amit havonta csengetni kéne neki. És, ha tényleg nem éri meg neki, biztosan nem én leszek aki megsajnálja.... Na erre mondom azt, hogy- amennyiben nem hazudik- akkor a hülyeségnek csak alsó határa van.

    "Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

  • tomcat78

    őstag

    válasz deakjt #121 üzenetére

    Már megbocsáss, de Te engem kezdtél el minősítgetni... :U Amúgy hat db 3080-as kártyából épített riget és BTC a cél nála. A többi pénz autóra ment..... Jelzálogból. :W A villanyszámláját elfelejtettem megkérdezni. Illetve a havi törlesztőt sem volt pofám. Tudom, ez így sovány.... De abban nem vagyok biztos, hogy a 6db kártya tényleg tud annyit "termelni", hogy tudja fizetni a banknak, ami jár. Nem értem az embert.... Felvesz egy valag pénzt, hogy bányásszon. Majd igazából minimum a két harmadából vesz egy kocsit. És ezt mind jelzálogra, a fedélre a fejük fölött. Ott van két gyerek, a felesége vendéglátós volt, most munkanélküli. A srác az egyik pénzszállító cégnél dolgozik meg mellette futárkodik.
    A vélemény részemről ebben az esetben az, hogy a crypto veszélyes tud lenni. Ha valakinek van mit befektetni, ok. Talán ésszel élve még járható lehet a hitel is. De könyörgöm.... Ilyen háttérrel? És akkor annyi esze van, hogy vesz egy szalon autót, ami pénzben instant bukó... Nem tudom, lehet velem van a baj, de szerintem nem túl bölcs dolog. Azt elhiszem, hogy ez így elég speciális eset. De azt hiszem jól szemlélteti, hogy nagyot álmodni nem feltétlen okos dolog így.

    "Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

Új hozzászólás Aktív témák