Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daczkó

    aktív tag

    válasz bambano #39 üzenetére

    Tudod néha mindent tudó beböfögések helyett használnod kellene a fejed és elolvasni a linkek tartalmát.

    Operating Frequency "902~928MHZ 865~868MHZ" Ez a te eszközöd

    A német ID: 13.56 MHz-es

    The PayPass card's embedded tag operates at 13.56 MHz and has a short read range of 2 to 3 centimeters. Sok sikert a leolvasásukhoz.

    "ISO 14443 1-4: Ez a szabvány szabályozza a HF (13,56 MHz) tartományban működő magas biztonsági szintű, kis hatósugarú (max. 10 cm), úgynevezett Proximity RFID-eszközök működését. A szabvány a közelítő-kártyák és olvasók működését szabályozza annak érdekében, hogy a különböző felhasználási területeken (személyazonosítás, biztonság, fizetés, tömegközlekedés, és beléptetés) kompatibilitást biztosítson. A szabvány 4 részre osztott, melyből az egyes részek leírják a fizikai jellemzőket, rádióhullámokat és a sugárzási energiát, a jeladót, inicializálást, ütközésmentesítést (anti-collision) illetve az átviteli protokollt.

    ISO/IEC 15693 1-3: Ez a szabvány írja le a HF (13,56 MHz) frekvencián működő úgynevezett Vicinity - vagy kis hatósugáron belüli RFID-eszközök működését. Ez a szabvány az ISO 14443-nál jóval nagyobb olvasási távolságával (max. 1,5 m) nagy hatást gyakorolt az érintkezés és rálátás nélküli azonosítási eljárások piacán, mivel ez az olvasási távolság már lehetővé teszi az árukövetést is."

    Maradj a linuxnál, az jobban megy.

    [ Szerkesztve ]

    /ignore wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák