Új hozzászólás Aktív témák

  • Kurt Hectic

    tag

    Az Opera-felhasználók pedig talán tehetnének egy próbát a Firefoxszal, a mobil Firefoxszal (Androidon) vagy az Operához leginkább hasonlító „mindent bele” internetcsomaggal: a SeaMonkey-val.

    Tovabba Maxthon, Lunascape, Sleipnir. Jelen pillanatban a Maxthon 3 az, ami legkozelebb all az Operahoz, atlagos hasznalatot tekintve (a 4-es verzio mar kicsit elment mas iranyba).
    Lunascape kicsit instabil, es van nehany hatranya - keves sajat kiegeszito van hozza, az is mind japan, ugyanakkor nagy elonye, hogy kepes hasznalni a Firefox majd' osszes add-onjat.
    Sleipnir, nekem nem jon be, de amugy nem rossz.
    Maxhton elso ranezesre kicsit gagyinak tunhet, de megfelelo skinnel (CS Light, CS Dark, ...) elfogadhato kulsejuve varazsolhato. Tamogat userscripteket (VioletMonkey - a GreaseMonkey Maxthonos megfeleloje), vannak hozza hasznalhato extensionok, WebKit motorral hasznalva eleg gyors, elerheto a WebKit DevTools, a Firebug letoltheto kiegeszitokent, beepitve tartalmaz egy letolto modult, mellyel kepek/videok/Flash objektumok konnyen es gyorsan szedhetok le (youtube es egyeb Flash videokhoz pont jo, ...), tovabba jegyzetek, rss reader, form filler, mouse gestures, cloudos szikronizalas, stb.
    M2, IRC es torrent kliens termeszetesen egyikben sincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák