Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz cousin333 #5 üzenetére

    "Nem féltem én az Operát, hogy ilyenkor nem fg szólni, vagy maga nem javítja ki a bugot."

    Ráadásul azért ha elfogulatlanok vagyunk, be kell látni, hogy az Operának is voltak hülyeségei, furcsaságai, amiket esetleg a konkurencia csinált jobban, vagy előbb (függetlenül attól, hogy a wishlist-en könyörögtünk érte).

    Chrome-ban például már az elején oldalspecifikus volt az On Demand Plugin.

    Chrome-ban az elejétől fogva tabfüggetlen volt a Developer Toolbar.

    Chrome-ban az elejétől fogva chrome:// protokollra építkeztek (jóllehet, az opera: protokollokból merítkezve), miközben az Opera csinált egy struktúrába nem illő frankensteint Opera Extensions néven.

    Meg ahogy a kommenteket olvasom, a JSON se a legjobb, de az XML tényleg borzalom. Az INI lenne a legjobb, de ha már az első kettő közül kell választani, tényleg lehet benne valami, hogy a JSON jobb választás a kiegészítők konfigurációs fájljainak.

    Tényleg mintha valahol 9.0-9.5 környékén egy éles váltás lett volna, amióta bugokat is lapátolnak bele az időnkénti fícsörök mellé és mostanra púposodott fel kellő mértékben az a bizonyos szőnyeg. Az is figyelemreméltó, hogy az általunk siratott kérdőjeles fícsörök 70-80%-a 9.0-9.5 előtti időkből származik.

    Mellesleg ha tényleg sok minden megy a levesbe, akkor sok minden jöhet is újonnan. Például a Chrome-os kereső a hipergyorsaságával (még a WHATWG-s oldalon is ;] ) és az ékezetértéketlenségével (amire lehetne egy checkbox, de én személy szerint nagyobb hasznát veszem így is az esetek többségében).

Új hozzászólás Aktív témák