Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    "Az Opera-felhasználók pedig talán tehetnének egy próbát a Firefoxszal, a mobil Firefoxszal (Androidon) vagy az Operához leginkább hasonlító „mindent bele” internetcsomaggal: a SeaMonkey-val."

    Kösz szépen, de egyrészt ez egy elég pofátlan bepróbálkozás - másrészt meg próbáltam én már mindet, de valahogy szolgáltatásban lemaradnak az opera megoldásaitól. Talán egyet nem találok az opera mobile-ban, hogy az asztalin megnyitott oldalakat is szinkronizáljam és mobilon folytassam az elkezdett böngészést (de lehet ebben csak én vagyok béna és még nem találtam meg).
    Viszont az összes többi (mobilos - androidos) böngészőben nincs meg a sorok képernyőre tördelése, ami azért egy akkora kijelzőn igen fontos funkció lenne (operában benne van :K firefoxban nincs ) ellenben jókora helyet foglal (na jó, chrome sokkal nagyobbat) és még egy olyan készüléken sem fut akadás mentesen mint a Defy, pedig azért nem alsó kategóriás a készülék (Opera meg még a sokkal kisebb vasakon is vígan elvan :K ).
    Na és az asztali változatokról ne is beszéljünk - de ha akarunk akkor nem ismétlem magam, az operástopicban mostanában meg lettek említve azon funkciók nagy része amik a többinél nincsenek jelen.
    És összegzésként, lehet egy böngésző húúú de csicsa, meg divatos dizájnos, ha funkcióiban szerényebb és még "kíméletlen" is a hardverrel (értsd: ugyanarra nagyobb vasat igényel).
    De fordítva még jobb. Ha az egyik böngésző funkcionálisabb és kíméletesebb az erőforrásokkal akkor nem számít ha nem olyan divatos/dizájnos.

    (#7) bambano: Bukott?? :)) :))
    Ahhoz képest sokkal funkcionálisabb volt eddig is - és mint írtam is, mobilon nagyon gyér egyelőre a firefox. Azon pl tornázhatnának még igen rendesen ha már vizionálva van a mobil böngészés ekkora növekvése.
    Jaaaaaa, hogy csak a négymagos tepsi gépekre van? A kisebb méret és erőforrás meg le van ejtve? Na akkor kinek kellene röhögnie kin?

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

  • chab7

    addikt

    válasz zseko #11 üzenetére

    A legbiztonságosabbról a legkevésbé biztonságosra :)) :C

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

  • chab7

    addikt

    válasz zseko #16 üzenetére

    Az "akkor már inkább IE" részre értve írtam. A Chrome persze elég jó biztonságban. :K

    (#17) Penge_4: "Aki Ubuntut/LinuxMint-et használ, annak sem biztos, hogy alternatíva lenne egy Gentoo vagy fordítva."

    Pontosan :K Lenne kedve a halálnak vesződni a rendszer utolsó csavarig való beállítgatásával - mint felhasználó nem óhajtom ennyire részletesen ismerni a rendszert. Annak ellenére, hogy nagyon jó, sőt annak aki nagyon ismerni akarja a linux mélységeit kifejezetten jó disztró a Gentoo. De nekem aki csak felhasználóként használni/dolgozni akarok rajta, nem alternatíva.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák