Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Alogonomus #145 üzenetére

    Total feleslegesen hajtjak szet a mai vasakat, siman lehetne a proci is 100w, a top gpu meg 200. Csak az egyik elkezdte, tuti a masik sem fog lemaradni. Aztan perkalhatod a joval dragabb hutesre, tapellatasra a lovet, ugy hogy kapsz pluszba vagy 10%ot (alderlakenel kb 5%).

    Most az alderlakehez is miert dragak a lapok? Hogy az intel virithasson a benchekben. A user eszre sem veszi, csak azt, hogy 2x annyit fizetett a hasonlo katrgorias lapra, mint eddig.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

  • #16939776

    törölt tag

    válasz Alogonomus #145 üzenetére

    Anno 2 VGA-val meg tuningolt processzorral, illetve szét tuningolt, víz-hűtött VGA+CPU-val nem tudtam konnektorból 500W felett kiszedni.
    Sallang mentes, minimál kiépítéssel, úgy hogy ésszerű munkapont van kiválasztva a CPU/GPU-nak simán ellibeg az elméleti maximum 400W(250WGPU;150WCPU) helyett 220-270W-ból, mert a CPU által van limitálva a képkockaszám, vegyes limites (cpu+gpu) helyzetben szűken 300W.

    #147 arn: Ha nem úgy futunk neki, hogy min. 5GHz kell ahhoz, hogy ne szaggasson, akkor egy tök stabil termikus állapotban lehet tartani a CPU-t, valószínű hogy 100W alatti fogyasztással és nem brust-okban akár 400W-okkal kitaposni a lelkét.

    #153 KROK640: Nekem is sok időbe és pénzbe telt, mire rájöttem hogy az erőszak kontraproduktív, hatásosabb megérteni hogyan működik jól "magától", és arra az állapotra belőni a hardvert, ami neki leginkább kedvez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák