Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Nordic #14 üzenetére

    Viszont ez esetben is a "fejletlenebb" országok fogják megszívni. Pl ha az USA-ban olyan helyzet alakulna ki hogy éhezés és nyomor lenne mondjuk egy jégkorszak miatt akkor szerinted milyen hamar kezdenének el gyarmatosítani? Most még csak játszogatnak a hadseregükkel. Nem lennék annak az országnak a helyében amelyiket komolyabban le akarnák rohanni. Valószínűleg bekebeleznék Dél-Amerika jégkorszak esetén is lakható részét.

    Valamint pl nekünk mennyi esélyünk lenne ha el akarna foglalni bármelyik nyugati ország minket?

    Így is úgy is mindig a szegényebb országok járnak rosszul. A fejlett nyugat lakóniak a nagyrésze bele sem tud gondolni, hogy milyen rossz lehet egy fejletlen országban élni.

    Van az a műsor amiben angol fiatalokat küldenek dolgozni nagyon tré helyre. Pl Afrika vagy Tajvan. A múltkor azon akadt meg a fülem mikor egy egyetemi tanuló azt mondta, hogy ő mindig is úgy gondolta, hogy szegényekre szükség van mert nekik kell kitermelniük azt a pénzt ami biztosítja a gazdagabbak jólétét. Egyetlen nap munka elég volt hozzá, hogy megváltozzon a véleménye...
    A fejlett nyugaton sokaknak elképzelhetetlen hogy valakinek a fizetéséből csupán arra futja, hogy épp hogy éhen ne haljon és évente tud csak magának egy-két ruhát venni.

    Sajnos lassan mi is eljutunk erre a szintre. :(((

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák