Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz rollins #33 üzenetére

    Pöppet mellé löttél: flimo sokminden csak nem USA párti.

    USAnak meg sokmindent fellehet róni, de pl ha nincs akkor most absz nemelképzelhetetlen, hogy rabszolgák vagyunk német rabiga alatt.? vagy ha nemnyerik meg a hideg háborut akkor a kedves szovjet csapatok még most is itt ülnek a nyakunkon akár még jópárszáz évig.? Vagy ha nem állítják meg a balkáni vérengzést, pl nem bombázzák le a szerb nehéztüzérséget szarajevonál akkor a szerbek még mostis lövik nehéztüzérséggel Szarajevot, írták az ismert népirtós modszerekkel az Albánokat.?

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

  • #95561216

    törölt tag

    válasz rollins #33 üzenetére

    Ennek a negatív véleménynek a legfőbb alapja, hogy ők nagyhatalom, mi meg egy kis 10 millás ország, ahol kétszer annyiba kerül az ipod, mint náluk :)

  • #95561216

    törölt tag

    válasz rollins #37 üzenetére

    Na jól van usautálók, kellet nekem ide írni :C

    Te most azt kéred számon az USA-n, hogy miért képviselte az érdekeit? Neki miért nem lenne szabad úgy, mint bármely más országnak? Mert ők a legerősebbek?

    Ha nem léptek közbe az a baj, ha későn léptek közbe az a baj, ha közbeléptek az a baj. Felsorolod mindezeket az országokat, és benyögsz egy olyat, hogy Ruandába azért nem mertek, mert nem volt érdekük.Szerbiában milyen érdekük volt? Boszniában milyen érdekük volt? Szomáliában milyen érdekük volt? Vietnámban milyen érdekük volt? Koreában milyen érdekük volt? Afganisztánban milyen érdekük volt? Ehhez képest elég soványka Irak példája, mer' ott a' olaj.

    Két be nem avatkozást róssz fel nekik: Kambodzsa és Ruanda. Nézd meg, hogy ezeket mi előzte meg: Vietnam és Szomália. Képzeld magad egy felelős amerikai állampolgár helyébe, te mit tettél volna? Szorgalmazod a kormányodnál, hogy a sok éves véres Vietnámi háború után térjenek vissza a dzsungelbe, és ölessék meg még több honfitársadat? Vagy Ruandába, mikor egy évvel elötte Szomáliában gyilkolták az amerikai békefenntartókat? Ha igennel válaszolsz, akkor képmutató vagy. És miért csak az USA? Oroszok hol voltak? Kína hol volt? Az EU hol volt? Az afrikaiak hol voltak?

Új hozzászólás Aktív témák