Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TOM-202

    senior tag

    Véleményem szerint az ilyen jellegű pereskedés egy szimpla játék miatt már túlzás. Már eleve az "ok" is megmosolyogtató, de hát mi mást is várhatnánk hiszen ez Amerika, és ott szinte mindenért pereskednek egymással akár az indokolatlan egyébként is első olvasatra megmosolyogtató és erősen megkérdőjelezhető erkölcsi tartalmú esetben is.
    Nem lett volna elégtétel a hihetetlenül csalódott vásárlónak ha csupán egy nyílt petíciót csinál mondjuk arról hogy összegyüjti azokat az embereket akik csalódottak és arra buzdítanák a potenciális vásárlókat hogy ne adjanak ki pénzt a játékért. Ezzel egyidőben mondjuk letörli a gépéről a kifogásolt példányt és visszaküldi a boltnak ahol vásárolta. (Esetleg nyilvánosan elégeti.) :)
    Szerintem ez is egy nagy érvágás lenne mind a kiadónak és mind a "gyártónak" hiszen ez egyébként is önmagában már egy hatalmas presztizsveszteség.
    Mégis mire számít, arra hogy visszakapja a saját példánya árát? Mondjuk ez még talán jogos és megítélhető is lehetne, de ettől többet amelyik bíró vagy az ottani esküdtszék megítél enyhén szólva is helyi sajátosságú intézkedés és egyben kétes erkölcsű döntés lenne. :U

Új hozzászólás Aktív témák