Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz Viszlát #7417 üzenetére

    akármennyire is ezt hangoztatod, senki sem a saját elképzelését tolja itt, tapasztalatokat cserélünk.
    Nálad működik bizonyos feltételek között, tök király, viszont másnál meg nem. MasterMark kijelentése lehet, hogy sarkos, de semmiképp nem hazugság. Akkor lenne az, ha ő egyedül, bolond módjára irkálná be ide, hogy ez szar az szar amaz szar.
    Ráadásul nem is az első nehézségnél dobtuk a tv-s megoldást, sokan kitartóan szórakoztunk vele, hogy valami megoldás szülessen, de nem vezetett normális megoldásra.
    A filmnézésnek a kompromisszzum mentes szórakozásról kellene szóljon, nem arról, hogy hol jó hol nem jó, ne a program szeszélyeinek legyünk kitéve, meg "jajj most lefagyott", "most megreccsent egy izgalmas jelenetnél", most épp nem jeleníti meg a feliratot","most angol nyelven szólal meg, pedig magyar van beállítva"" és még sorolhatnám. Akinek van ingerenciája ezt benyelni, annak hajrá.
    Hogy jót is mondjak, tegnap megnéztem egy 1080p-s feliratos anyagot a tv-s plexen és bármilyen glitch nélkül végig is tudtam nézni azt a 46 percet. Aztán ezen felbuzdulva elindítottam egy remuxos anyagot, abba már beletört a bicskája. Persze lehet ha kivettem volna az mkv-ból a feliratokat, mint enginev3.0, akkor ment volna, de őszintén nem fogok minden film előtt, amit megnézek ennyi időt rászánni és b*szakodni vele, meg nfokat bújni a helyes kódolás keresése miatt csak azért, hogy ne legyen plusz egy kütyü a tv alatt.

Új hozzászólás Aktív témák