Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz pusszycat #12 üzenetére

    Az engedéllyel rendelkező helyeknek van előírt minimum nyerési esélye. Ha 50%-t adják vissza, az csoda szép arány. De ekkora nyerési arány csak a mesében van. A játék tartósan tolása mellett a befektetett pénz felét tudnád megtartani. A valóságban ez 30% lehet.

    Az online játékoknál a nagy nyereményt be lehet hazudni. A kicsiket gyakran, a nagyobbakat néha kell csak kiosztani. Annyira, hogy ne menjen el a játékkedv.

    Felénk van egy hétvégi nyereményjáték az egyik rádió adón. Arra sem veszik a fáradtságot, hogy élőben adják a műsort. Ismételgetik a régi felvételeket. Így legalább az emelt díjas telefonálásból bejövő pénzt meg lehet tartani teljesen.

    Ha ebből akarsz meggazdagodni, rossz lóra teszel. Leszegényedni viszont probléma nélkül lehet.

    A póker például más kategória, ha élőben játszod, emberekkel.
    Láttam egy filmet, az egyik német játékosról. Fiatal srácként kezdte egy szegény családból indult. Az első nagy nyereményéből vásárolt egy házat az édesanyjának. Ma már saját trénerek készítik fel fizikailag és szellemileg a versenyekre. Született tehetség és a felső egy ezrelék tagja, akik hatalmasat szakítanak a játékból.
    Az ellen példa Boris Backer vérprofi tenisz játékos. Hatalmas pénzt gyűjtött a tenisz karrierje alatt. Majd beforgatta a pókerbe. A tartozásai miatt felszámolási eljárást indított, de néhány még meglévő értékesebb dolgát eltitkolta az eljárás során. Ezért egy londoni bíróság leültette. Majd a félidőben kitengették és kitiltották a királyságból.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák