Új hozzászólás Aktív témák

  • edward2

    addikt

    Akkor 2 hét nyomkodás után az első telefon amit vissza kellett küldenem:

    A problémák amiken úgy érzem képtelen lettem volna túllépni:

    -első 5 perc után beállítottam a szokásos képernyőfeloldó mintám és a realme kihagyta azt az opciót, hogy a minta rajzolása közben a vonal ne jelenjen meg.
    -gesture navigációt preferálom és a főképernyőre visszatérésnél beugrik a 'recent tabs' majd eltűnik, ezt egy pár nappal későbbi frissítés úgy 'javította' hogy már csak borzalmas microlag volt
    -a kamera színhelyessége gyenge

    Problémák amiken túl lehet lépni, de nem biztos hogy szeretnék:
    -általános microlag, a programok azért 'gondolkodnak', weblapok 'töltődnek', gmaps azért receg erre arra, tehát általános napi felhasználatban a közel 5 éves telefonomhoz képest nem éreztem javulást (sőt)
    -kamera minősége gyenge: papíron azért sokkal többre számítottam főleg az 1/1.56 vs 1/2.9 szenzor méret tekintetében, általánosságban a színek nélkülözik a valóságot, a fényerő sok, a fák nagyon zajosak meseszerűek (ezt néztem más IMX766-as szenzorú telefonon is és ugyanaz az eredmény), a RAW fájl kifejezetten gyenge LR-al szinte lehetetlen volt belőle valami minőségit faragni, furcsa WB anomáliák egy képen belül (egy függöny jobb oldalt megfelelő színű volt a bal oldalt ahol kicsit több volt a fény teljesen irreális színbe változott)

    Maga a telefon mint eszköz szép, úgy tűnik jól össze van rakva. Kényelmes volt a kézben és nem túlságosan batár méretű. Akku jól bírta, nem nagyon merült a telefon. Töltés kifejezetten gyorsnak tűnt.

Új hozzászólás Aktív témák