Új hozzászólás Aktív témák

  • Orgi

    őstag

    Nem tudom, érdekel-e valakit, de így egy hét használat után a tapasztalataim:

    - Huawei/Honor után fura volt, hogy gyakorlatilag nincsenek saját appok, minden a Google cuccaival megy. Így egy csomó felesleges app mínusz, szóval ez inkább pozitívum.
    - a teló kis kezűeknek még épp elfogadható méretű. A tok nem nagy durr (de elmegy), én sok éve Nillkin Super Frostedet használok minden telefonomon, erre is berendeltem.
    - vmi fólia gyárilag van rajta. A kijelző szép, de telibe napsütésben azért nem egyszerűen olvasható már, bár gondolom ez minden telónál így lehet.
    - nagyon tetszik a korábbi telóm után a hangja... elég sokat hallgatok podcastokat, interjúkat nem fülessel és szépen szól.
    - szerintem kifejezetten szép képeket készít a főkamera, majd az illetékes topicba rakok fel, a többi kamera nem érdekelt.
    - a teló sebességileg teljesen rendben van, de mondjuk nem játszom vagy ilyesmi. Google frissítési szint április 5-i jelenleg. A töltési sebesség durva, az akksi is másfél nap aktív használattal kb :)

    Az egyetlen problémám a GPS-sel van/volt, néha szerintem egyértelműen bizonytalankodik. Sokat járok a semmi közepén, állandóan túrázok és néha nem nagyon volt képben, hol is vagyok. De pl Waze navigáció teljesen rendben ment... Szerintem vmi szoftveres anomália lehet itt. Mindenesetre elég új a teló, remélem erre a részre ránéznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák