Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #03212800

    törölt tag

    Hétfő óta vagyok tulajdonosa egy új 4/64-esnek. Mostanában, hogy van ez az energia mizéria, elég keveset mennek a tv-k és legtöbbször este, ágyból leginkább tabot használok. A MA teszt szerintem is indokolatlanul negatív lett. Nagyon szép, éles kijelző, gyors rendszer, tabokhoz képest nagyon jó hangzás és hosszú üzemidő. Kb így tudnám összefoglalni a használatom alapján. Én böngészésre, olvasásra, filmnézésre, ilyenekre használom. Tökéletes rá. Pár elvakult fan habzó szájjal mondja, hogy csak az ipad. Meg h inkább egy használt ipad, mint egy új, másik. Nekem, amire kell, tökéletesen megfelel és teszi mindezt a legolcsóbb, új ipad árának feléért. Mintha csak az ipadnak lenne megfelelő felhasználói élménye. Nevetséges. Ráadásul én ettől a 79900tól nem is adtam volna többet tabért.
    Egy, ami lehetne benne, az az időzített be és kikapcsolás opció. Az előző Huaweiben volt. Ez az, ami kicsit hiányzik, minden más téren nekem tökéletesen megfelel.

    Még annyit, hogy én is nézegettem a Lenovokat. A lányomnak is az van és használtam is. De ezért az árért abban gyengébb soc van!

    [ Szerkesztve ]

  • #03212800

    törölt tag

    válasz pècsimunkás #63 üzenetére

    Ha a Nova nélkül nem jelentkezik a hiba, akkor nagy valószínűséggel az okozhatta. Én tableten és telón is a gyári launchert használom, de elképzelhető, hogy valamiért fogja.
    Nálam sem ez, sem az elsötétülő kijelző nem jelentkezett. Eddig hibátlanul műxik a gép. Az aksi baromi jól bírja. Simán kihozok belőle 15- 15 1/2 óra sot-okat és tök gyors. Nem akadozik, röcög és nagyon szép a képe. Eddig meg vagyok elégedve vele.

Új hozzászólás Aktív témák