Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz -FreaK- #7 üzenetére

    Azért csak tudod, hogy firmwaret frissítettél, és, hogy azóta volt egy nem várt újraindulásod. Az érintetek ebben az esetben elég jól tájékozottak.
    Ha csak odáig jutottál el, hogy nem tudsz sz**t sem, de firmwaret frissítettél, akkor valszeg nem érint a hiba, nem találkoztál újraindulással.
    Ha pedig még ennyit sem tudsz, akkor biztos, hogy semmi szükséged erre a manuális Windows javításra.

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz BlackPriest #21 üzenetére

    Szerintem lesz, csak azért mondják, mert kitalálták, hogy így jobban fogják vinni. Ez az utolsó, megveszed, és egy életre le van a gond. Egyébként sokan azt mondanák, hogy majdnem egyforma a 8-assal, 8.1-el. A 10-est kihagyom.
    Kitalálnak valamit, ami alapelem és nem lehet megváltoztatni, csak nulláról új alapra, és máris lesz 11-es, vagy max. új nevet vezetnek be, hogy igaz maradjon, hogy a 10 az utolsó, de kijött az Ajtó 1-es.

    [ Szerkesztve ]

  • [CS]Blade2

    addikt

    Én speciel egyetlen hírt sem olvastam, hogy valami cég berendelt volna nagyobb mennyiségű AMD-t a Meltdown miatt, valamint a Spectre ellen Intel, AMD, ARM, IBM, stb. vonalon is rendesen körül kell nézni, ha valakinek az sem fér bele, és konkrétan nem néztem meg a listát, hogy melyik típusok nem érintettek, de elképzelhetőnek tartom, hogy egyik sincs már gyártásban, ami mindkét Spectre ellen biztosan "véd".
    Használtan 5-10+ éves cpu-t meg nem fognak tudni berendelni 5000 db-os csomagba.

    Az AMD szerezhet vásárlókat az ilyen országokból, mint MO, ahol elterjed, hogy az a tuti, az "védett" a Meltdown és a Spectre ellen, de szerintem itt eddig is átlag felett adtak el, ellenben kicsi az ország, kis piac.
    Hatástalan a piaci részesedésükre, ha valahol a világon egy nagy cég berendel egy kamionnyi Intelt.

    Egyébként most zár az olló a Meltdown és a Spectre-tól függetlenül, mert az AMD-nek nagyon sz*r procijai voltak az FX-ekkel éveken át, és most sokan veszik az új szériát, akik eddig kivártak egy FX-el, vagy Intellel. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy amikor kijön a következő piaci részesedés adat, hogy ez a Meltdown és a Spectre miatt van, mert a grafikon egyértelműen az AMD új szériájának a megjelenésére fog emelkedni.

    Szerintem most inkább lassulni fog az emelkedésük, mert sokan azonnal vették az új szériát, már évek óta vártak rá, és "első nap" mentek a boltokba.

Új hozzászólás Aktív témák