Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz Peppencs #40 üzenetére

    mivel az első dual amit használtam samu volt, így van valamennyi képem arról, mekkora feleslegesen ökör egy megoldás tud lenni. persze, ha valakinek az egyik számáról kevés hívás fut ki, akkor nem érinti a dolog különösebben. sajna nálma nem így van.
    szerintem QWERTY dual sim szinte csak kizárólag mtk platformmal van, csájnámobilban. azok meg aztán tényleg tele vannak hihetetlen ostoba megoldással: a kedvencem az ömlesztett telefonkönyv. nem tudom túl tudtak-e már lépni rajta. azt tudom, h az ömlesztett híváslistán a legutóbbi májfón túllépett, pedig az pont jó dolog volt, vissza is váltottam az előzőre. hálistennek én többet hívok onnan, mint telókönyvből.
    azt a két rohadt, rüszves gomb hiánya vs. ostoba oldalsó megoldást leszámítva, minden szempontból (belbecs, külcsín, minőség) jobb bármelyik samu bármelyik csájnafónnál. úgyhogy én baromira sajnálom, h nem használhatok gördülékenyen samut ezzel a megoldással.
    bár most nagyon szemezek a myPhone 6680-al, vékony, nekem pcit nehéz a 90g, de szokás szerint, amit olvasok róla, tele van bosszantó bakikkal, a a térerősség problémától kezdve a bugos menüig, akku gyenge, a hangátvitel is szokás szerint gáz.
    szóval nekem tökéletesen megfelelő dual simes telefont szerintem még nem gyártott le senki.
    pedig tényleg csak annyi lenne, h megkérdezzenek valakit aki valóban aktívan használ 2 telefonszámot, ugyan már mondja el, mire is lenne a valóságban szüksége. mivel napi 1-1 óra simán lemegy a két számon, vegyesen így nekem lennének igényeim az mp3 lejátszáson túl is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák