Új hozzászólás Aktív témák

  • M5Norbi

    őstag

    válasz dabgergo #1823 üzenetére

    Én sem gondolom hogy csalódnál. Egyébként ha van lehetőséged tapizd meg mindkét telefont pl Media Markt-ban. Tudom hogy az nem túl hosszú idő de mégis kicsit össze tudod hasonlítani ha egymás mellé teszed őket a mostani S10Plus-al.

    Én az S9 után vettem Note10Lite-ot és hasonlóan piszkált kijelző felbontás terén a visszalépés. De néhány kivételtől eltekintve pl Youtube videók magas felbontáson nézése én is beláttam hogy nincs igazán jelentősége. Ettől persze még visszalépés de valóban úgy van hogy ebben a méretben a FHD+ is elég. És lehet hogy így is szebbnek fogod látni a kijelzőt mert azért más tekintetben pl mint háttérvilágítás meg fejlödött.

    A jack hiánya gáz de sajna valóban mindenki elhagyja és filléres tétel egy átalakító.

    A lekerekítés ízlés kerdése. Nekem nem volt vele bajom de hogy nem hiányzik az tuti.

    Igen itt el kell gondolkodni hogy ha sok hely kell mekkora tárhelyre van szükséged.

    Ahogy az előttem szólók úgy én sem gondolnám hogy rosszabb képeket csinál.

    És mint aki Note szeriásról váltott vissza S22-re ázt mondom hogy azért az Ultrának megvannk a hatrányai is, nevezetesen a mérete. Ami tartalomfogyasztásnál szuper de tartani, sokszor két kézzel kezelni, pláne zsebrerakni pl rosszabb.

    [ Szerkesztve ]

    Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!

Új hozzászólás Aktív témák