Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz gordonfreemN #7886 üzenetére

    Azt tudod hogy van olyan opció h DND? Bixbyvel is lehet időzíteni, nekem 22:30 - 7:00-ig tart, ekkor nem csippan a telefon bármi történjen, nem tud hívni csak akit beállítasz, nálam 1-2 családtag és egy jó haver, mindenki másnak csak akkor csörög ki ha 2x hív x időintervallumon belül.
    Nem mondom hogy mindenkinek ez való, de sokan nem merik repülőbe rakni a telót, mert ha valami vészhelyzet lenne nem tudják elérni.
    -
    Más, a fényerő okosításról kérdeznék, (extra dim akinek angolul kell az elérhetőség)a visszalinkelt hsznél írták hogy a droid szándékosan butította a szoftvert hogy ne tudja megtanulni mikor hogy állítottad be a fényerőt, ez most igaz? Tényleg visszafele fejlesztenek?
    Az s10e telómat 3.5 évig használtam, és szinte mindig jól lőtte be a fényerőt, főleg a sötétebb részeken zavart ha hibázott, de amint kijavítottam néhány alkalom után jó volt, ez az 22+ viszont nem képes megtanulni, az ágy körül állandóan ki akarja égetni a retinámat, hiába van tök sötét, nem tudom megtanítani neki valamiért, most kipróbáltam amit mutattál, ezt az extra dim opciót, de ez gondolom kompromisszumos mert ha kisüt odakint a nap, akkor meg ott nem lehet majd látni (erre meg beállítottam egy dupla swipe up gesztust amivel ki be lehet kapcsolni).
    Engem eléggé zavar, hogy ilyen apró marhaságokkal kell mókolnom, mikor a telefon ezt egyszer már tudta.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák