Új hozzászólás Aktív témák

  • ronson88

    tag

    Sok vád éri a sima s22-t a kis akku és az emiatti gyenge SOT és működési idő miatt.
    3. hete használok egy ilyen készüléket átlagos felhasználóként, időnként meg is osztottam az akku idő tapasztalataimat a másik topicban .

    Gondoltam megosztom ezt itt is hátha hasznos lesz valakinek, a továbbiakban pedig bizonyára megosztják a tapasztalataikat mások is, így idővel kialakulhat egy reális kép a készülék jellemző működési idejéről.

    Tehát:

    Álmos hétvége otthon wifin, cellaváltás nélkül.

    Szintén hétvége de volt benne pár óra motorozás vidéken, távol minden wifitől.

    Átlagos hétköznap (munkanap) több telefonálással, városi csavargással, viszont végig kikapcsolt wifivel (Autotaxmo fórumtárs kedvéért), végig 4 és 5G-n

    Nem használok sem Dark módot sem fekete hátteret, minden bekapcsolva (wifi, GPS, BT – ezt használom autóban és motoron is folyamatosan - …stb.) három email fiók folyamatos eléréssel és viszonylag sokat telefonálok is.

    Egy Olvtárs akku működésére rákérdező hozzászólására, korábban ezt a választ adtam és a mai napig is így gondolom. (Vagyis egy kicsit még jobban, mivel nagyon megkedveltem ezt a készüléket.)

    „Szokásos napi használatom alapján, nálam 4-5 óra SOT várható reggel 7-től este 9-ig, ami kb. megfelel az S21 eredményének. Előtte azt használtam 1 évig, számomra ez az összehasonlítási alap.

    Folyamatos használatban (pl. filmnézés, böngészés, FB) ez könnyedén lehet több, szikrázó napsütésben viszont látványosan fogynak a %-ok, mivel ilyenkor nagyon komoly fényerőt produkál a kijelző.

    Az első pár nap alapján nagyon elégedett vagyok a készülékkel (S22), még tart a rózsaszín köd, így még csak pozitívumokat tudok említeni:

    + a mérete számomra telitalálat, pont annyival lett kisebb, hogy 1 kézzel jól használható és nagyon kényelmesen elfér egy nadrágzsebben
    + ujjlenyomat érzékelő nagyot fejlődött, nálam 10/10 a találati pontossága (ugyanez az S21-nél 9/10 volt)
    + a forma kézbe véve nagyon emlékezet az iPhone 12 Minire (ilyen van a környezetemben, ehhez tudom hasonlítani) ez sokkal inkább előny, mint hátrány, nagyon masszív benyomást kelt”

    Bocs, hogy ilyen hosszú lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák